Kilépés a tartalomba
QSTS
Product Broker
Megoldásaink
Mezőgazdaság
Élelmiszeripar
Kereskedelem
Fogyasztók
Tudatos vásárlóknak
Visszahívás-támogatás
Alkalmazás
Áttekintés
Esettanulmányok
Gyakorlati példák
Biztonságpolitikai támogatás
Tudástár
GYIK
Fogalomtár
Élelmiszer-biztonsági politika
Európai zöld megállapodás
Amerikai Élelmiszer-biztonság
Hírek
Események
Blog
QSTS hírek
Sajtószemle
Rólunk
Referenciáink
Kapcsolat
QSTS
Product Broker
Megoldásaink
Mezőgazdaság
Élelmiszeripar
Kereskedelem
Fogyasztók
Tudatos vásárlóknak
Visszahívás-támogatás
Alkalmazás
Áttekintés
Esettanulmányok
Gyakorlati példák
Biztonságpolitikai támogatás
Tudástár
GYIK
Fogalomtár
Élelmiszer-biztonsági politika
Európai zöld megállapodás
Amerikai Élelmiszer-biztonság
Hírek
Események
Blog
QSTS hírek
Sajtószemle
Rólunk
Referenciáink
Kapcsolat
Blog
Az uniós élelmiszer-biztonsági politika
Mezőgazdasági termelőknek
Tudatos vásárlóknak
Kezdőlap
Rólunk
Fogalomtár
Hírek
Kapcsolat
QSTS – Termékbeépülés és életútkövetés
QSTS hírek
Impresszum
Események
Sajtószemle
Referenciáink
Európai zöld megállapodás
Product Broker
Borjelölési szabályváltozás
QSTS és az élelmiszer-biztonsági politika
Gyakran ismételt kérdések
Amerikai Élelmiszer-biztonsági Modernizációs törvény
QSTS visszahívás támogatás
Gyakorlati példák
Glossary
Esettanulmányok
Adatkezelési irányelvek
Élelmiszeripari feldolgozóknak
Kereskedelmi szereplőknek
Fogyasztóknak
Áttekintés a QSTS élelmiszer-biztonsági politikájáról
Borjelölési szabályváltozás workshop előadások
Keresés
Hírek
2025.03.26.
Sajtószemle
Mesterséges intelligencia: vissza a jövőből
2025.03.25.
Sajtószemle
Mol: egyre nyitottabb a magyar lakosság a körforgásos gazdaságot erősítő megoldásokra
2025.03.21.
Sajtószemle
Magyarországon indult el Közép-Európa legnagyobb rovarfehérje-gyártó üzeme
2025.03.12.
Sajtószemle
Megjelent Magyarország legátfogóbb Z generációs kutatása
2025.03.10.
Sajtószemle
Az AI és a közösségi média felforgatta a vásárlási szokásokat
2025.03.06.
Sajtószemle
Megéri fenntartható csomagolásra váltani?
2025.03.03.
Sajtószemle
Az idén kulcstrend lesz az AI és a fenntarthatóság
2025.02.27.
Sajtószemle
A biológiai sokféleség csökkenése: egyre nagyobb veszélyben az ökoszisztémák és a gazdaság
2025.02.24.
Sajtószemle
A laborhús jövője: fenntartható alternatíva vagy piaci kihívás?
2025.02.20.
Sajtószemle
Újra növekedési pályán az európai bio piac, Magyarország az öko területaránnyal a globális mezőny első negyedébe került
2025.02.17.
Sajtószemle
Mélybe zuhant a magyar cégek digitális átalakulási mutatója
2025.02.13.
Sajtószemle
Trendforduló a fiatalok körében: másképp gondol az alkoholmentes italokra a Z generáció
2025.02.10.
Sajtószemle
Nem elég „csak” szelektíven gyűjteni: ezért van égető szükség a körforgásos gazdaságra
2025.02.06.
Sajtószemle
Erős márkák, erős Magyarország: a Nemzetgazdasági Minisztérium aktívan támogatja a hazai vállalkozások márkaépítési törekvéseit
2025.02.03.
Sajtószemle
Folytatódik a harc az élelmiszerpazarlás ellen
2025.01.30.
Sajtószemle
Egyre drágább az egészséges táplálkozás
2025.01.27.
Sajtószemle
Az EU újabb alternatív fehérjeforrást engedélyezett: itt a lisztbogár lárvapor
2025.01.23.
Sajtószemle
A csokoládépiac nehézségei: drágulás, fenntarthatósági kihívások és új trendek
2025.01.20.
Sajtószemle
A kávé, ami összeköt: trendek és kihívások a kávépiacon
2025.01.17.
Sajtószemle
Egyre több a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyes termék az Aldi polcain
2025.01.15.
Sajtószemle
Globális trendek – élelmiszeripari insightok
2025.01.09.
Sajtószemle
Bio vagy nem bio: melyikben több a tápanyag
2025.01.06.
Sajtószemle
Csökkentik a vállalatok az ökológiai lábnyomukat?
2025.01.02.
Sajtószemle
Van egy szkepszis a fenntarthatóság terén
2024.12.23.
Sajtószemle
Az élelmiszeripar jövője: a vállalatok 50%-a fenntartható megoldások bevezetését tűzi ki célul – A Tetra Pak felmérés eredményei
2024.12.19.
Sajtószemle
Ezt várjuk a mesterséges intelligenciától: hatékonyabbak leszünk és többet szórakozunk
2024.12.16.
Sajtószemle
A laboratóriumban előállított műhús: a fenntartható élelmiszertermelés jövője vagy zsákutca?
2024.12.13.
Sajtószemle
ESG: miért mindenki csak a nagyvállalatokról beszél?
2024.12.10.
Sajtószemle
Az AI használata az élelmiszer-marketingben tudatos stratégiát igényel
2024.12.07.
Sajtószemle
AM: a magyar elnökség előtérbe helyezi a fogyasztók védelmét
2024.12.05.
Sajtószemle
A növényi étrend árnyoldalai: új tanulmány a fenntarthatóságról
2024.12.02.
Sajtószemle
Fogyasszunk minél több hazai diót, és ne csak decemberben!
2024.11.28.
Sajtószemle
K&H innovációs index: mélyponton a magyar vállalati innováció
2024.11.25.
Sajtószemle
Kulcsfontosságú a digitalizációban rejlő lehetőségek kiaknázása
2024.11.21.
Sajtószemle
Felelős csomagolás, fenntartható jövő
2024.11.18.
Sajtószemle
Fenntarthatóság a polcon – Mit gondolnak a vásárlók a csomagolásról és a környezetvédelemről?
2024.11.15.
Sajtószemle
A magyar élelmiszeripar jövője: fenntartható innováció
2024.11.12.
Sajtószemle
A magyarok kétharmada szerint változtatni kell az életmódon a klímaváltozás miatt
2024.11.06.
Sajtószemle
Az idei aszály negatív hatással volt a konzervipar teljesítményére
2024.10.21.
Sajtószemle
Nagy István: az élelmiszerpazarlás megelőzése közös feladatunk
2024.10.18.
Sajtószemle
Lendület a dobozból: a Szupermenta energiaitalokat tesztelt
2024.10.15.
Sajtószemle
Nehéz évek a magyar élelmiszeriparban: Éder Tamás a visszaesésről
2024.10.10.
Sajtószemle
Kihívásokkal teli piac: miért nehéz fenntarthatóan termeszteni az édesburgonyát Magyarországon?
2024.10.08.
Sajtószemle
Bio vagy nem bio? ‒ Ne féljünk kérdezni!
2024.10.04.
Sajtószemle
A MIND étrend az agy egészségéért – egy egyre nagyobb figyelmet kapó táplálkozási irányzat
2024.09.29.
Sajtószemle
Egészséges táplálkozás, fenntartható termelés
2024.09.27.
Sajtószemle
AI az FMCG-ben: most kell lépnie a cégeknek!
2024.09.23.
Sajtószemle
Fenntartható növényvédelem és élelmiszer-biztonság Magyarországon
2024.09.20.
Blog
Minden, amit az ultrafeldolgozott élelmiszerekről tudnunk kell
2024.09.19.
Sajtószemle
Növeli-e a visszaváltható csomagolás a fenntarthatóságra való törekvést?
2024.09.16.
Sajtószemle
Nébih: új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója
2024.09.13.
Sajtószemle
Súlyos, ami kiderült a fahéjról: rengeteg termékben ezt találták, ennek senki sem fog örülni
2024.09.10.
Sajtószemle
A hazai fogyasztók általánosan bíznak a hazai élelmiszeripari termékekben
2024.09.05.
Sajtószemle
Már a hazai vállalatok nagy része is használja a mesterséges intelligenciát
2024.09.04.
Sajtószemle
EY: Korlátozottak a magyar cégek ESG-ismeretei
2024.09.02.
Sajtószemle
A greenwashing ma már kevés lenne
2024.08.22.
Sajtószemle
Nincs számottevő változás az élelmiszertermelő állatok antibiotikumos kezelésében
2024.08.18.
Sajtószemle
Bioban az egészség?
2024.08.16.
Sajtószemle
Zöld lámpát kaptak a rovaralapú állateledelek a gazdiktól
2024.08.13.
Sajtószemle
Csak Magyarországon évente 820 ezer tonna élelmiszert pazarolunk el
2024.08.08.
Sajtószemle
Versenyképessé kell tenni az állattenyésztési ágazatot
2024.08.05.
Sajtószemle
98 gyümölcsszörpből csak 24 maradt a legjobbak között
2024.08.01.
Sajtószemle
A joghurtválasztásnál is szempont a környezetvédelem
2024.07.29.
Sajtószemle
Fenntarthatóság a fogyasztói magatartásban: a Mintel globális jelentése 2024-25
2024.07.24.
Sajtószemle
Tofukat tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete
2024.07.22.
Sajtószemle
A mesterséges intelligencia beépül a vállalatok pénzügyi folyamataiba
2024.07.19.
Sajtószemle
A kötelező visszaváltási rendszer indokolatlan terhet ró a pálinkafőzdékre
2024.07.16.
Sajtószemle
2024 kulcsfontosságú fogyasztói trendjei
2024.07.12.
Sajtószemle
A Magyar Termék védjegyes árucikkek egyharmada üzletlánci saját márkás termék
2024.07.09.
Sajtószemle
Magyarország túlteljesítette a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóanyagok begyűjtésére vonatkozó célszámot
2024.07.05.
Sajtószemle
EY: Egyre több hazai cég használ mesterséges intelligenciát, nő a szakadék a vállalatok között
2024.07.04.
Blog
Megjelent az Élelmiszeripari Magazin 6. száma, amelyben a Product Broker is szerepel
2024.07.02.
Sajtószemle
Éder Tamás: „A többletterhek elleni fellépés a következő időszak legfontosabb feladata”
2024.06.27.
Sajtószemle
V4 agrárkamarák: irányváltásra van szükség az EU agrárpolitikájában
2024.06.24.
Sajtószemle
Európai Zöld Megállapodás elfogadása és annak hatásai az agráriparra
2024.06.20.
Sajtószemle
Adobe: így használják a fogyasztók a generatív AI-t
2024.06.17.
Sajtószemle
Digitális stratéga: az adatalapú gazdasági modell hozhat valódi kitörést Magyarországnak
2024.06.13.
Sajtószemle
K&H: lassul a cégek digitális átállása
2024.06.10.
Sajtószemle
A vevői elégedettség a legjobb befektetésünk!
2024.06.07.
Sajtószemle
Az adatok és az AI együtt írják a jövőt, csak épp nem bízunk bennük: a vezetők csupán 20 százaléka dönt adatalapon
2024.06.04.
Sajtószemle
Kiskereskedelem 2023: Racionalizáló fogyasztók, technológiai fejlesztések
2024.05.31.
Sajtószemle
Digitális felzárkózás helyett visszarendeződés
2024.05.27.
Sajtószemle
Mostantól a jövőnket éljük fel
2024.05.23.
Sajtószemle
5 dolog, amit már most könnyen digitalizálhatnánk a munkában
2024.05.22.
Sajtószemle
Kevesebb tejtermék fogy, nő az import, sok a megtévesztő áru
2024.05.21.
Sajtószemle
2030-ig 5%-kal, 2035-ig 10%-kal és 2040-ig 15%-kal kell csökkenteni a csomagolások mennyiségét.
2024.05.13.
Sajtószemle
Raisz Anikó: Az élelmiszerhulladék és -pazarlás csökkentésével kapcsolatban hatalmas a vita az országok között
2024.05.10.
QSTS
hírek
Sajtószemle
Az MI által vezért okos rendszerek a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n
2024.05.09.
Sajtószemle
Nagy a baj az ultrafeldolgozott élelmiszerekkel
2024.05.07.
Hírek
QSTS hírek
KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024
2024.05.07.
Sajtószemle
NIS2: ki legyen az információs rendszerek biztonságáért felelős személy?
2024.05.02.
Sajtószemle
Mi kerül az asztalra a nagyvilágban 2024-ben? F&B trendösszefoglaló
2024.04.29.
Sajtószemle
Magyarországon évente mintegy kétmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik
2024.04.26.
Sajtószemle
Komoly fenntarthatósági problémák vannak a csomagolás terén az e-kereskedelemben
2024.04.24.
Sajtószemle
A zöldátálláshoz egyes nyersanyagokból bizonyos mértékig fedezhető a szükséglet Magyarországon
2024.04.22.
Sajtószemle
IGD: A retail média és a hatékonyságnövelés fontos lesz 2024-ben
2024.04.19.
Sajtószemle
Ismét változás előtt a Magyar Élelmiszerkönyv
2024.04.18.
Sajtószemle
A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nébih szakemberei
2024.04.15.
Sajtószemle
Magyarország előfizet: így változtatja meg az életünket az előfizetéses e-kereskedelem
2024.04.12.
Sajtószemle
Mi a kettős lényegesség az ESG-ben?
2024.04.10.
Esemény
IoT Live Show 2024
2024.04.10.
Sajtószemle
Aggasztó felmérés: a bolti eper 95%-a tartalmaz egészségre káros vegyi anyagokat
2024.04.08.
Sajtószemle
Húzzák magukkal az iparági trendek a hullámkartonszegmenst, 2032-ig közel 250 milliárd dollárosra nőhet a piac
2024.04.05.
Sajtószemle
Kutatás: nem kérnek a műanyag csomagolásból az ételrendelők
2024.04.02.
Sajtószemle
A feldolgozott élelmiszerek helye a kiegyensúlyozott étrendben
2024.03.28.
Sajtószemle
Kétségbe vonja a Foodwatch a növényi húshelyettesítők egészségességét
2024.03.25.
Sajtószemle
Fenntarthatósági iránymutatás az élelmiszeripar számára
2024.03.22.
Sajtószemle
AM: már hírlevélben is tájékozódhatnak a fogyasztók a termékvisszahívásokról
2024.03.20.
Sajtószemle
Tényleg sok a vegyszer a magyar élelmiszerekben?
2024.03.18.
Sajtószemle
A fiatalabb fogyasztók a fenntartható csomagolást választják egy tanulmány szerint
2024.03.14.
Sajtószemle
Betétdíjas palackok? Még mindig rengeteg a csomagolási szemét az élelmiszeriparban
2024.03.12.
Sajtószemle
Hajlamosak a fogyasztók elfordulni azoktól a kiskereskedőktől, akiket kibertámadás ér
2024.03.07.
Sajtószemle
A minőségben és az innovációban is élen járnak a hazai pékségek
2024.03.06.
Sajtószemle
Óriási siker, a vártnál nagyobb látogatószám a III. REL Expón
2024.03.04.
Sajtószemle
Péntektől működnek a visszaváltó automaták az Aldiban
2024.03.01.
Sajtószemle
Milyen igények befolyásolják a fogyasztók vásárlási döntését?
2024.02.28.
Sajtószemle
Versenyelőnybe kerülhetnek a kötelező visszaváltási rendszerbe önként belépő kisboltok
2024.02.27.
Sajtószemle
Az ESG része a versEnyképeSséGnek, nem válhat annak romba döntőjévé
2024.02.25.
Sajtószemle
Tízből hét magyar a zöldség- és gyümölcsfogyasztásban látja az egészséges étkezés kulcsát, de a húsról is egyre többen mondanának le
2024.02.22.
Esemény
III. REL EXPÓ – A rövid élelmiszer-ellátási lánc konferencia és kiállítás
2024.02.21.
Sajtószemle
Ezek az FMCG-piac kihívásai most, Heiszler Gabriella szerint
2024.02.20.
Sajtószemle
”Hamburgerpogácsa és párizsi”, ezek a húsmentes helyettesítők nyerték el a fődíjat
2024.02.15.
Sajtószemle
Zöld állítások a kommunikációban, ilyen a hazai helyzet a greenwashing területén
2024.02.12.
Sajtószemle
Nem old meg minden problémát a kötelező visszaváltási rendszer – sőt!
2024.02.09.
Sajtószemle
Veszélyes lehet sok élelmiszer csomagolása: a legtöbb magyar nem is tud róla
2024.02.07.
Sajtószemle
Lecsapott a Nébih: megdöbbentő, milyen vetőmagokat találtak
2024.02.05.
Sajtószemle
Húsvéttól jönnek a visszaváltható palackok, amikért külföldön több pénz járhat
2024.02.02.
Sajtószemle
A gyártói márkák komoly veszélyben vannak a sajátmárkás termékek miatt
2024.01.31.
Sajtószemle
Változás jön a vállalati hiteleknél – átvilágítják a bankok a cégeket a fenntarthatósági kockázatok miatt
2024.01.29.
Sajtószemle
ESG törvény: Fenntarthatósági kockázatkezelés a nagyvállalati ESG beszámoló közzétételével
2024.01.26.
Sajtószemle
Nemzetközi fókuszban a „zöld” marketingüzeneteket vizsgáló GVH elemzés
2024.01.25.
Sajtószemle
Még nem felkészültek a nagyvállalatok az új ESG jelentéstételi kötelezettségre
2024.01.24.
Sajtószemle
FrieslandCampina Ingredients: a holisztikus egészség és a növényi tejhelyettesítők lesznek 2024-ben a legnagyobb hatással a táplálkozásra
2024.01.22.
Blog
Új év, új szabályok – Röviden és érthetően a DRS-ről
2024.01.22.
Sajtószemle
Vigyázz, kész, visszaváltás – tények és tévhitek a kötelező visszaváltási rendszerről
2024.01.19.
Sajtószemle
Megbuktak az olívaolajok a teszteken: némelyik emberi fogyasztásra sem alkalmas
2024.01.18.
Sajtószemle
Széles körben érinti a hazai vállalkozásokat az ESG törvény
2024.01.15.
Sajtószemle
Többszintes, államilag szabályozott fenntarthatósági jelölőrendszer kialakítását javasolja a GVH
2024.01.11.
Sajtószemle
Nagy Miklós: „A jelenleg hatályos EPR-díjak számos ellentmondást hordoznak”
2024.01.10.
Sajtószemle
Az vagy, amit megetetsz!
2024.01.09.
Sajtószemle
Válaszúton a csomagolóipar
2024.01.07.
Sajtószemle
DRS, EPR, GTIN, PPWR meg a szesz
2024.01.03.
Sajtószemle
Versenyelőnybe kerülhetnek a kötelező visszaváltási rendszerbe önként belépő kisboltok
2024.01.02.
Sajtószemle
Nagy port kavaró eredményeket hozott a Szupermenta növényi fehérjepor tesztje
2023.12.30.
Sajtószemle
Vásárlói ingerküszöb fölött az árak: Így változtak a fogyasztói szokások
2023.12.26.
Sajtószemle
Búcsúzhatunk az olcsó hústól és tejtől
2023.12.22.
Sajtószemle
A Parlament elfogadta a magyarországi ESG törvényt
2023.12.19.
Blog
Peszticidek az élelmiszerekben
2023.12.16.
Sajtószemle
Tele vannak rákkeltő peszticidekkel ezek a borok: tételes lista, 72-ből 49 megbukott a teszten
2023.12.11.
Sajtószemle
ICCO World PR-jelentés: első helyen az ESG és az MI
2023.12.08.
Sajtószemle
MBH: a harmadik negyedévben tovább javultak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
2023.12.06.
Sajtószemle
A legkisebb településre is elmennek a visszaváltott aludobozokért, üvegekért, PET-palackokért
2023.12.05.
Sajtószemle
Íme, 2024 legfontosabb digitalizációs trendjei
2023.12.04.
Blog
QSTS hírek
Borjelölési szabályváltozás workshop: Magyarázatok, újítások és megoldások a Seacon Europe eseményén
2023.11.30.
Sajtószemle
Egy váci pékséget záratott be a Nébih
2023.11.29.
Sajtószemle
Sertéshús kampány
2023.11.27.
Sajtószemle
Az I. Flexi Fórum főbb témái között a flexitáriánus életvitel, XYZ generációk táplálkozási szokásai is szerepelnek
2023.11.21.
Sajtószemle
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa: nélkülözhetetlen a borok átadási árainak emelése
2023.11.17.
Sajtószemle
A jó, a rossz és a borospalack
2023.11.16.
Esemény
Workshop
Borjelölési szabályváltozás workshop
2023.11.15.
Sajtószemle
Egy sor új kötelezettséget kapnak a nagyobb cégek a kormány új ESG-törvényével
2023.11.13.
Sajtószemle
A jövőben is számíthatnak a kormány támogatására a magyar borászok
2023.11.11.
Blog
Termékvisszahívás
2023.11.09.
Sajtószemle
Az ár győzött a tápérték felett
2023.11.03.
Sajtószemle
spiritsEUROPE: A földrajzi jelzésekre vonatkozó új szabályok a szeszesital-iparágat védik
2023.10.31.
Sajtószemle
Jövő év elején indulnak az új agrár- és vidékfejlesztési pályázatok
2023.10.31.
Sajtószemle
Termékvisszahívások
2023.10.24.
Sajtószemle
Kongatják a vészharangot a borászatok
2023.10.19.
Sajtószemle
Fél év alatt tűntek el a komposztált zacskók a Humusz és a Greenpeace vizsgálatában
2023.10.16.
Sajtószemle
Ez téged is érinthet: közeledik az EPR adatszolgáltatás időpontja
2023.10.13.
Sajtószemle
Mol: alakul az új italcsomagolás-visszaváltási rendszer hálózata
2023.10.12.
QSTS hírek
Élelmiszer & Címke – Allergénmenedzsment szakmai workshop
2023.10.11.
Sajtószemle
Európában háromból két vásárló rendszeresen vesz sajátmárkás termékeket
2023.10.09.
Sajtószemle
Új szabályozás érinti a bortermelőket
2023.10.05.
Sajtószemle
Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer a meghatározott űrtartalmú fém, üveg és műanyag palackokra és dobozokra
2023.10.04.
Sajtószemle
Rendkívül fontos adatok kerülnek fel a borok címkéjére
2023.10.02.
Sajtószemle
Pályázati lehetőség az élelmiszeripari beszállítók technológiai váltására
2023.09.29.
Sajtószemle
Nébih: a magyar háztartások egyre kevesebb élelmiszert pazarolnak
2023.09.26.
Sajtószemle
Kantar: a saját márkák a globális élelmiszerköltés 22%-át adják
2023.09.25.
Esemény
Allergénmenedzsment workshop
2023.09.21.
Sajtószemle
Magyarország szigorítja a mézjelölési szabályokat
2023.09.18.
Sajtószemle
A vállalati digitalizáció nem technológia, hanem nyitottság kérdése
2023.09.14.
Sajtószemle
Bolti mérlegek, szeletelők és csomagolók – az innovációk motorjai
2023.09.12.
Sajtószemle
Az élelmiszeripar előtt álló legfontosabb kihívások: hatékonyság, versenyképesség, marketing
2023.09.07.
Sajtószemle
A hazai mezőgazdasági termékek külföldre juttatása közös feladat
2023.09.04.
Sajtószemle
Többtényezős az élelmezésbiztonság fenntarthatósága
2023.08.31.
Sajtószemle
Fenntarthatóság fenntartásokkal
2023.08.27.
Sajtószemle
Egy magyar élelmiszer a világ legjobbjai közé került
2023.08.25.
Sajtószemle
A növényi alapú tejalternatívák népszerűsége hosszú évek óta töretlen
2023.08.22.
Sajtószemle
Nyári ellenőrzés: az ökotermelőkkel nem akadt gond, jogsértő drónos növényvédelmi szolgáltatókat azonban „tetten ért” a hatóság
2023.08.18.
Sajtószemle
Nem vizsgálják az élelmiszerekben előforduló vegyszerek együttes hatását
2023.08.15.
Sajtószemle
Féláron kapható pékáru a Lidl országos élelmiszermentő akciója keretében
2023.08.11.
Sajtószemle
NAK: meg kell őrizni a hazai termékek arányát a boltokban
2023.08.08.
Sajtószemle
Bajnokok az élelmiszeriparban
2023.08.04.
Sajtószemle
Szigorodnak a hazai mézjelölési szabályok
2023.08.02.
Sajtószemle
Európa felforrt, az emberiség tizede éhezik – technológiák, melyek kiutat jelenthetnek a közelgő globális élelmiszerkrízisből
2023.07.31.
Sajtószemle
EFSA: „Őrizd meg a növények egészségét, és védd az életet”
2023.07.26.
Sajtószemle
A 10 legnagyobb hiba az élelmiszer visszahívások során
2023.07.24.
Sajtószemle
Az élelmiszeripar előtt álló legfontosabb kihívások a Kárpát-medencében – hatékonyság, versenyképesség, marketing
2023.07.20.
Sajtószemle
Forradalmi változásokat hoz a digitalizáció az élelmiszeriparban és italgyártásban is
2023.07.19.
Sajtószemle
A NAK szerint megtévesztik a fogyasztókat a növényi eredetű hús- és tejtermék imitátumok
2023.07.17.
Sajtószemle
A KPMG szerint sikeresebbek a kifelé is nyitott családi vállalatok
2023.07.15.
Sajtószemle
Megérkeztek a legújabb EPR szabályozások, ami mindenkit érint!
2023.07.14.
Sajtószemle
Al dente
2023.07.10.
Sajtószemle
Többféle nemzetközi elismerésben is részesült a Nébih Maradék nélkül programja
2023.07.08.
Sajtószemle
Élelmiszerpazarlás és környezetterhelés
2023.07.07.
Sajtószemle
A környezettudatos vásárlás valóban környezettudatos?
2023.07.06.
Sajtószemle
Mit hoz a jövő? – Az innovációk szabályozásának változása
2023.07.05.
Sajtószemle
Generációs szakadék az online vásárlók körében: minél fiatalabbak, annál gyorsabban szeretnék megkapni a rendelést
2023.07.03.
Sajtószemle
Kormányzati szándék: fejlődjön a hazai élelmiszer-ipari innovációk helyzete
2023.07.03.
Sajtószemle
Újabb teher rakódik az élelmiszerárakra július elsejétől
2023.06.29.
Sajtószemle
Krisán László: „A pozitív trendekhez a fogyasztói bizalom erősödésére van szükség”
2023.06.26.
Sajtószemle
Mitől lesz minőségi a virsli?
2023.06.22.
Sajtószemle
Húsz tagállam méhészei hiába sürgetik a mézjelölési rendelet megalkotását
2023.06.21.
Sajtószemle
Jön a kötelező komposztálás
2023.06.20.
Blog
PRODUCT BROKER- Innoskart webinár és virtual networking
2023.06.19.
Sajtószemle
Az ellátásbiztonság prioritást élvez
2023.06.16.
Sajtószemle
NIQ: Világszerte, így Európában és hazánkban is óvatosak a fogyasztók
2023.06.14.
Sajtószemle
A fiatal fogyasztók fele elfogadhatónak tartja a hamisított termékek vásárlását
2023.06.12.
Sajtószemle
A tejtermékek esetében is ellátási lánc szemléletben kell gondolkodnunk
2023.06.09.
Sajtószemle
Egy zacskó bomlott le teljesen 45 nap alatt a Greenpeace és a Humusz Szövetség kísérletében
2023.06.07.
Sajtószemle
Országszerte minden SPAR-ban és INTERSPAR-ban elérhető a Munch-ételmentés
2023.06.05.
Sajtószemle
A mentesség ma már a minőség
2023.06.02.
Sajtószemle
Egy nagy lépéssel kerülünk közelebb a körforgásos gazdasághoz
2023.06.01.
Sajtószemle
Véget ért egy korszak a mezőgazdaságban: erre készülhetnek a magyar gazdák
2023.05.30.
Sajtószemle
AKI: tavaly 9 százalékkal emelkedhetett az élelmiszeripari beruházások összértéke
2023.05.26.
Sajtószemle
Ezt tervezi a kormány a magyar élelmiszeriparral: nagy változások jöhetnek
2023.05.25.
Esemény
Product Broker Webinár
2023.05.24.
Sajtószemle
Az interpack-on nagy lendületet vett a világ csomagolóipara
2023.05.22.
Sajtószemle
Kozmetikumok – csak természetesen!
2023.05.19.
Sajtószemle
PPF: trend a természetes összetevők felértékelődése
2023.05.17.
Sajtószemle
K&H: Klímaváltozás ‒ valóban tehetetlenek lennénk?
2023.05.15.
Sajtószemle
Nem állhat le az élelmiszeripar fejlesztése a NAK alelnöke szerint
2023.05.12.
Sajtószemle
Ökológiailábnyom-jelölést minden élelmiszerre?
2023.05.10.
Sajtószemle
A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni
2023.05.08.
Sajtószemle
Fontos a fogyasztók számára a hazai eredet, de a kedvező eredmények ellenére sem lassítunk
2023.05.04.
Sajtószemle
Hogyan, ha drága? – az egészségtudatos táplálkozásról
2023.05.03.
QSTS hírek
Hungalimentaria 2023 – Élelmiszer-biztonsági konferencia és kiállítás
2023.05.02.
Sajtószemle
Digitális képzettségi szintek Európában
2023.04.28.
Sajtószemle
Bódis László: mindennapi apró figyelmességekkel tudunk lépéseket tenni a fenntarthatóság felé
2023.04.26.
Sajtószemle
Hatalmas lehetőség van a helyi termékekben
2023.04.25.
Sajtószemle
GKI: Áprilisban fogyasztói bizalmi index is csökkent
2023.04.21.
Sajtószemle
Szinte a teljes hazai lakosság részt vesz valamilyen hűségprogramban
2023.04.20.
Sajtószemle
Kiemelt cél az élelmiszerlánc erősítése
2023.04.18.
Sajtószemle
Elérhető a Nestlé és a SPAR legújabb szemléletformáló kisokosa
2023.04.17.
Sajtószemle
Kevésbé fogadják el a Z-generációs fogyasztók mások véleményét
2023.04.11.
Sajtószemle
Nyolc saját márkás trend, amelyre érdemes figyelnünk 2023-ban
2023.04.08.
Sajtószemle
Valóban az egyéni cselekedeteken múlik a változás? – ezt gondolja a fenntarthatóságról 4 generáció
2023.04.03.
Sajtószemle
Termelő és önellátó mezőgazdaságra van szükség
2023.03.31.
Sajtószemle
Fontos a láncszemléletű gondolkodás az élelmiszeripar fejlesztésében
2023.03.30.
Esemény
Meghívó: Hungalimentaria 2023
2023.03.30.
Sajtószemle
Közös gondolkodás, azaz élelmiszerpazarlás európai szemmel
2023.03.27.
Sajtószemle
Magasról tesznek a digitalizációra a magyar cégvezetők
2023.03.24.
Sajtószemle
Tovább kell erősíteni a hazai élelmiszerláncot
2023.03.23.
Sajtószemle
Óriási változás jön a magyar földeken: ezt lassan minden gazdának meg kell lépnie
2023.03.20.
Sajtószemle
Szigorít az EU: a vállalatoknak már nem elég „zöldnek látszani”
2023.03.17.
Sajtószemle
Riasztó jelentés érkezett ezekről az élelmiszerekről: ennek nem lesz jó vége
2023.03.16.
Sajtószemle
Elindult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés
2023.03.10.
Sajtószemle
A vásárlók jobban megbíznak a magyar termékekben
2023.03.08.
Sajtószemle
Nielsen IQ: A feltörekvő fogyasztói márkák 2023-as kilátásai nem teljesen borúsak
2023.03.06.
Sajtószemle
Fontos, hogy a vevők felismerjék a hazai termékek előnyeit
2023.03.01.
Sajtószemle
Interpack 2023: fókuszban a körforgásos gazdaság, az erőforrás-kezelés, a digitális technológiák és a termékbiztonság
2023.02.27.
Sajtószemle
Magyarország elkötelezett a hazai és globális élelmezésbiztonság mellett
2023.02.23.
Sajtószemle
Nagy István: a méz címkéjén szerepelni fog a származási ország jelölése
2023.02.20.
Sajtószemle
Itt a figyelmeztetés: drasztikus változásokra számíthatnak a gazdák Európában
2023.02.16.
Sajtószemle
Még több áruházlánc vált átadóvá: 10 milliárd forintnyi élelmiszert juttatott rászorulókhoz az Élelmiszerbank
2023.02.14.
Sajtószemle
Elképesztő tervek: akár 80 százalékkal is csökkenthetik a növényvédő szerek használatát?
2023.02.13.
Sajtószemle
Egy tanulmány szerint a fenntarthatósági címkék hatással vannak a vöröshús-fogyasztásra
2023.02.09.
Sajtószemle
A vállalások ellenére emelkedett az egyszerhasználatos műanyag hulladék mennyisége 2019 és 2021 között
2023.02.08.
Sajtószemle
A Danone megnyitotta legnagyobb európai kutatási központját
2023.02.07.
Sajtószemle
Hatékonyságfokozás a végletekig
2023.02.06.
Sajtószemle
A korábbinál bizakodóbbak az élelmiszergazdaság szereplői
2023.02.03.
Sajtószemle
Már 36 vállalat csatlakozott a Green Pledge vállaláshoz
2023.02.01.
Sajtószemle
Bross Péter: megvennék a drágább mézet, ha tudnák, honnan való
2023.01.30.
Sajtószemle
Hulladékszabályozás Európában
2023.01.27.
Sajtószemle
AM-államtitkár: versenyképesség és zöldítés a célja a kormány agrárpolitikájának
2023.01.25.
Sajtószemle
Kuponok, akciók és pontgyűjtők: így változtak a magyarok vásárlási szokásai
2023.01.23.
Sajtószemle
Közös Agrárpolitika – A legfontosabb tudnivalók 2023-ban
2023.01.20.
Sajtószemle
Digitalizáció nélkül nincs hatékony agrárium
2023.01.18.
Sajtószemle
Törvényt készít elő az EU a zöld ipar megsegítésére
2023.01.16.
Sajtószemle
Egyre tudatosabbak a vásárlók a környezeti, társadalmi felelősségvállalás terén a KPMG szerint
2023.01.12.
Sajtószemle
Fejenként 127 kg élelmiszer-hulladék keletkezett az EU-ban 2020-ban
2023.01.11.
Sajtószemle
K&H-agrárkutatás: a szektor fogékony az innovációra és a digitális fejlesztésre
2023.01.09.
Sajtószemle
Ezek a fogyasztóvédelmi ellenőrzések várhatóak 2023-ban
2023.01.06.
Sajtószemle
Egyre többen ültetnek így növényeket Magyarországon: sokan vágnak most bele
2023.01.03.
Sajtószemle
Állati takarmányt készít élelmiszer-hulladékból a ForFarmers
2022.12.29.
Sajtószemle
A magyarok 66 százalékának fontos az egészséges élelmiszer
2022.12.22.
QSTS hírek
Sajtószemle
A frontoldali tápértékjelölés újabb állomása
2022.12.19.
Sajtószemle
A fogyasztók háromnegyede szkennelt már QR-kódot élelmiszer- vagy italtermékeken
2022.12.18.
Blog
Kiknek és hogyan segít a QST minőségbiztosítást támogató programcsomag? 4.RÉSZ
2022.12.15.
Sajtószemle
Újabb élelmiszermentő intézkedést vezet be a Lidl
2022.12.12.
Sajtószemle
A médiakampányok is zöldebbé válnak
2022.12.09.
Sajtószemle
Kiemelt jelentőségű a hazai agrártermékek népszerűsítése
2022.12.06.
Sajtószemle
Újrahasznosítás-szemléletű csomagolástervezés
2022.12.04.
Blog
Kiknek és hogyan segít a QST minőségbiztosítást támogató programcsomag? 3.RÉSZ
2022.12.02.
Sajtószemle
Online piactérrel támogatja a Tesco az élelmiszerhulladék és költségek csökkentését a beszállítók oldalán
2022.11.30.
Sajtószemle
A körforgásos gazdaság megállíthatja a biodiverzitás csökkenését
2022.11.28.
Sajtószemle
Kevés magyar keresi a fenntartható csomagolási megoldásokat
2022.11.24.
Sajtószemle
Döntött az Európai Parlament: új szabályok a fenntarthatósági jelentésekhez
2022.11.22.
Sajtószemle
Ömlik az import zöldség Magyarországra: ezt sózzák rá a vásárlókra itthon?
2022.11.18.
Blog
Digitális gazdaság Magyarországon
2022.11.17.
Blog
Erre figyeljünk szoftver beszerzéskor
2022.11.11.
Sajtószemle
Helyi szinten dől el, mit kezdünk az élelmiszer-hulladékból kinyerhető energiával
2022.11.09.
Sajtószemle
Cél a karbonsemleges tej
2022.11.07.
Sajtószemle
Veszélyes élelmiszerek lehetnek a magyar otthonokban: sokan nem is tudnak róla
2022.11.04.
Sajtószemle
Az ESG harmadik lába fontosabb, mint gondolnánk
2022.11.03.
Sajtószemle
Saját márka alatt ad új életet a zöldségeknek-gyümölcsöknek a Hofer Ausztriában
2022.10.28.
Sajtószemle
Agrárminisztérium: a magyar mezőgazdaságot modernizálni kell
2022.10.26.
Sajtószemle
Eurostat: az EU-ban lakosonként 127 kilogramm élelmiszer ment kárba 2020-ban
2022.10.24.
Sajtószemle
Kávé a körforgásos szemlélet jegyében
2022.10.21.
Sajtószemle
Újfajta kihívások a gyümölcslépiacon
2022.10.19.
Blog
Szoftverbe épített F2F (ekétől a tányérig) stratégia a DUT Call 2022 platformon
2022.10.17.
Sajtószemle
Az ár a fő szempont a vásárlásokkor a szakemberek szerint
2022.10.14.
Blog
Kiknek és hogyan segít a QST minőségbiztosítást támogató programcsomag? 2.RÉSZ
2022.10.13.
Sajtószemle
Megjelent Magyarország digitális élelmiszeripari stratégiája
2022.10.11.
Blog
Fenntartható körforgásos gazdasági modell
2022.10.07.
Blog
Egyedülálló átfogó informatika rendszer az élelmiszeripar számára
2022.10.06.
Sajtószemle
Kiderült az igazság: így kaszálhatnak nagyot a magyar gazdák a földeken
2022.10.03.
QSTS hírek
Business Days 2022
2022.09.30.
Blog
Kiknek és hogyan segít a QST minőségbiztosítást támogató programcsomag? 1.RÉSZ
2022.09.29.
Sajtószemle
Érik a műtrágya-krízis Európában: erre jobb, ha minden magyar gazda felkészül
2022.09.22.
Sajtószemle
Idén a Pennyé a Kereskedelmi Nívódíj
2022.09.19.
Sajtószemle
Megvan, mikor jöhet az első fagy Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni
2022.09.17.
Sajtószemle
Te éttermed, én jövőm
2022.09.14.
Blog
Edd magad egészségesre!
2022.09.13.
Sajtószemle
A fogyasztók elégedetlenek a kiskereskedelmi szállítás fenntarthatóságával
2022.09.12.
Sajtószemle
Eltűnhetnek a boltokból ezek az élelmiszerek: tényleg búcsúzhatunk a kedvenceinktől?
2022.09.09.
Esemény
2022.09.20. – SmartGeoFish helyszíni demonstráció és workshop
2022.09.06.
Sajtószemle
Kivárnak a magyar gazdák: egekben a gabona ára, de ebbe most megéri belevágni
2022.09.05.
Sajtószemle
A modern fogyasztók transzparenciát követelnek
2022.08.25.
Sajtószemle
Elárulta a titkot a szakértő: így juthatsz olcsón zöldséghez, gyümölcshöz
2022.08.19.
Sajtószemle
Drasztikusan drágul ez az élelmiszer Magyarországon: itt az újabb áremelkedés
2022.08.11.
Blog
Flexitáriánus étrenddel a bolygónkért?
2022.08.09.
Sajtószemle
Óriási pusztítást végez a szárazság a földeken: segítséget kapnak a magyar gazdák
2022.08.05.
Sajtószemle
Gondolta volna? Csökkenti az élelmiszerpazarlást, ha nincs minőségmegőrzési dátum a csomagoláson!
2022.08.02.
Sajtószemle
Megváltozhat az élelmiszergyártás Magyarországon: ezt jobb, ha mindenki tudja
2022.07.25.
Blog
Fordulópont a világ élelmiszergazdaságában: így étkezünk majd a jövőben
2022.07.19.
Esemény
Találkozzunk a Magyar Elhízástudományi Társaság Kongresszusán
2022.07.04.
Sajtószemle
Óriási élelmiszer-razzia indult Magyarországon: szigorú ellenőrzések jönnek
2022.06.27.
Blog
Harc az élelmiszer-pazarlás ellen
2022.06.16.
QSTS hírek
A magyar akvakultúra kihívásai és lehetőségei
2022.06.02.
QSTS hírek
Intelligens mezőgazdaság, digitalizált élelmiszeripar
2022.05.30.
QSTS hírek
YETTEL IOT LIVE SHOW 2022
2022.05.26.
Sajtószemle
Tényleg szennyezettek a gyümölcsök a magyar boltokban?
2022.05.13.
Esemény
2022. június 3. – SmartGeoFish webinár
2022.05.11.
Esemény
2022. május 31. – Intelligens mezőgazdaság, digitalizált élelmiszeripar
2022.05.10.
Sajtószemle
Élelmiszerválasztás egészségtudatosan: az információ a kulcs
2022.05.04.
QSTS hírek
Hazai KKV-k jó gyakorlatai EU-s forrásból
2022.05.03.
Blog
Hogyan lehet megelőzni az élelmiszer-visszahívásokat?
2022.04.24.
Sajtószemle
Körforgásos gazdaság: mit jelent, miért fontos és mi a haszna?
2022.04.22.
Esemény
2022. május 3. – Élelmiszeripar és digitalizáció
2022.04.05.
Sajtószemle
Veszélyes élelmiszerek lephetik el a boltokat
2022.03.22.
Esemény
2022.05.25-26. – Yettel IOT Live Show 2022
2022.03.18.
Esemény
2022.04.08. – Zöld és digitális átállás a gyártásban
2022.03.16.
Esemény
2022.03.22-24. – SIRHA Hungexpo Budapest
2022.02.11.
QSTS hírek
Innoskart Nyerő Projekt webinár
2022.02.08.
Esemény
2022.02.10. – Innoskart Nyerő Projekt webinár
2022.01.05.
QSTS hírek
SmartAgriHubs támogatás
2021.09.10.
Sajtószemle
Kérdezz-felelek az élelmiszeradalékanyagokról
2021.04.04.
Sajtószemle
Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer
2021.02.25.
Sajtószemle
Minőségvezérelt Közétkeztetés Program