Az  MI által vezért okos rendszerek  a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n

Budapest, 2024. május2. – Okostükör, amely csak akkor engedi be dolgozóit a gyárba, ha a kolléga az előírásoknak megfelelően van felöltözve. Drón, amely beszéd nélkül, jelnyelvvel programozható, Kapszula, amelyet, ha a tehén lenyel, onnantól követhető minden életfunkciója. Élelmiszeri termék, ahol egy QR-kód segítségével leolvasható minden összetevőjének származási helye. Távfelügyelhető hűtő, amely távolról is összegyűjti a hűtőgép működési mutatóit. Ilyen és ehhez hasonló megoldások mutatkoztak be a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n, amelyet 2024. április közepén szerveztek az InnoElectro Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként a BOK Sportcsarnokban, Budapesten. Az IoT fókuszú kiállításon számos olyan Mesterséges Intelligencián alapuló megoldás mutatkozott be, amely újdonságot jelentett az IoT-piacon.
Harmadik alkalommal szervezte idén a legújabb IoT-megoldások szemléjét a MOHAnet Mobilsystems Zrt.

A MOHAnet Mobilsystems Zrt. idén harmadik alkalommal rendezte meg a kiállítást. A technológia fókuszú üzleti rendezvényen ezúttal is megmérették magukat a vállalatok az M2M-megoldás szállító versenyen, ahol egy szakmai zsűri döntése alapján harmadik helyezést ért el a Nextent Informatika, második lett a MyActionCam és a dobogó legfelső fokára a Indeveyes Technologies állhatott. A Konica Minolta különdíját a BME VIK AUT szerezte meg,  a közönségdíjas az Arteries Studio lett.

„Ezúttal is rendkívül színvonalas megoldásokat hoztak el a csapatok, akiknek ezúton is gratulálok – mondta Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. Vezérigazgatója. – Külön örömünkre szolgál, hogy idén kétezerötszáz néző előtt mutatkozhattak be a jövő M2M megoldásai”.

„”Természetesen a MOHAnet kiállítóként is részt vett a rendezvényen, ezúttal az őrzés- és takarítófelügyeleti online rendszerét mutatta be a kiállításon.” – tette hozza Havasi Zoltán.

A MOHAnet Mobilsystems Zrt-ről

A telemetriai eszközöket fejlesztő és gyártó vállalatot Mozgó Zsolt és Havasi Zoltán alapította 2006-ban, amely töretlen hazai és nemzetközi fejlődésének köszönhetően 2009-től új társasági és szervezeti formában, MOHAnet Mobilsystems Zrt. néven folytatta tevékenységét. A saját termékek segítségével vagyon- és tűzvédelmi berendezések, segélyhívó és járőrellenőrző rendszerek, felvonók, ózongenerátorok, valamint italhűtők és bolti polcok készletkövetésének távfelügyeletét nyújtja, amihez az alkalmazott kommunikációs technológia biztosítja a nemzetközi lefedettséget. A felsorolt területek igényeit mindössze két készülékkel: egy moduláris átjelzővel és/vagy egy alkalmazásspecifikus telefonkészülékkel oldják meg. A cégről bővebb információ a www.mohanet.hu honlapon olvasható!