Kilépés a tartalomba
QSTS
Product Broker
Megoldásaink
Mezőgazdaság
Élelmiszeripar
Kereskedelem
Fogyasztók
Tudatos vásárlóknak
Visszahívás-támogatás
Alkalmazás
Áttekintés
Esettanulmányok
Gyakorlati példák
Biztonságpolitikai támogatás
Tudástár
GYIK
Fogalomtár
Élelmiszer-biztonsági politika
Európai zöld megállapodás
Amerikai Élelmiszer-biztonság
Hírek
Események
Blog
QSTS hírek
Sajtószemle
Rólunk
Referenciáink
Kapcsolat
QSTS
Product Broker
Megoldásaink
Mezőgazdaság
Élelmiszeripar
Kereskedelem
Fogyasztók
Tudatos vásárlóknak
Visszahívás-támogatás
Alkalmazás
Áttekintés
Esettanulmányok
Gyakorlati példák
Biztonságpolitikai támogatás
Tudástár
GYIK
Fogalomtár
Élelmiszer-biztonsági politika
Európai zöld megállapodás
Amerikai Élelmiszer-biztonság
Hírek
Események
Blog
QSTS hírek
Sajtószemle
Rólunk
Referenciáink
Kapcsolat
Blog
Az uniós élelmiszer-biztonsági politika
Mezőgazdasági termelőknek
Tudatos vásárlóknak
Kezdőlap
Rólunk
Fogalomtár
Hírek
Kapcsolat
QSTS – Termékbeépülés és életútkövetés
QSTS hírek
Impresszum
Események
Sajtószemle
Referenciáink
Európai zöld megállapodás
Product Broker
Borjelölési szabályváltozás
QSTS és az élelmiszer-biztonsági politika
Gyakran ismételt kérdések
Amerikai Élelmiszer-biztonsági Modernizációs törvény
QSTS visszahívás támogatás
Gyakorlati példák
Glossary
Esettanulmányok
Adatkezelési irányelvek
Élelmiszeripari feldolgozóknak
Kereskedelmi szereplőknek
Fogyasztóknak
Áttekintés a QSTS élelmiszer-biztonsági politikájáról
Borjelölési szabályváltozás workshop előadások
Keresés
Sajtószemle
2025.03.26.
Sajtószemle
Mesterséges intelligencia: vissza a jövőből
2025.03.25.
Sajtószemle
Mol: egyre nyitottabb a magyar lakosság a körforgásos gazdaságot erősítő megoldásokra
2025.03.21.
Sajtószemle
Magyarországon indult el Közép-Európa legnagyobb rovarfehérje-gyártó üzeme
2025.03.12.
Sajtószemle
Megjelent Magyarország legátfogóbb Z generációs kutatása
2025.03.10.
Sajtószemle
Az AI és a közösségi média felforgatta a vásárlási szokásokat
2025.03.06.
Sajtószemle
Megéri fenntartható csomagolásra váltani?
2025.03.03.
Sajtószemle
Az idén kulcstrend lesz az AI és a fenntarthatóság
2025.02.27.
Sajtószemle
A biológiai sokféleség csökkenése: egyre nagyobb veszélyben az ökoszisztémák és a gazdaság
2025.02.24.
Sajtószemle
A laborhús jövője: fenntartható alternatíva vagy piaci kihívás?
2025.02.20.
Sajtószemle
Újra növekedési pályán az európai bio piac, Magyarország az öko területaránnyal a globális mezőny első negyedébe került
2025.02.17.
Sajtószemle
Mélybe zuhant a magyar cégek digitális átalakulási mutatója
2025.02.13.
Sajtószemle
Trendforduló a fiatalok körében: másképp gondol az alkoholmentes italokra a Z generáció
2025.02.10.
Sajtószemle
Nem elég „csak” szelektíven gyűjteni: ezért van égető szükség a körforgásos gazdaságra
2025.02.06.
Sajtószemle
Erős márkák, erős Magyarország: a Nemzetgazdasági Minisztérium aktívan támogatja a hazai vállalkozások márkaépítési törekvéseit
2025.02.03.
Sajtószemle
Folytatódik a harc az élelmiszerpazarlás ellen
2025.01.30.
Sajtószemle
Egyre drágább az egészséges táplálkozás
2025.01.27.
Sajtószemle
Az EU újabb alternatív fehérjeforrást engedélyezett: itt a lisztbogár lárvapor
2025.01.23.
Sajtószemle
A csokoládépiac nehézségei: drágulás, fenntarthatósági kihívások és új trendek
2025.01.20.
Sajtószemle
A kávé, ami összeköt: trendek és kihívások a kávépiacon
2025.01.17.
Sajtószemle
Egyre több a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyes termék az Aldi polcain
2025.01.15.
Sajtószemle
Globális trendek – élelmiszeripari insightok
2025.01.09.
Sajtószemle
Bio vagy nem bio: melyikben több a tápanyag
2025.01.06.
Sajtószemle
Csökkentik a vállalatok az ökológiai lábnyomukat?
2025.01.02.
Sajtószemle
Van egy szkepszis a fenntarthatóság terén
2024.12.23.
Sajtószemle
Az élelmiszeripar jövője: a vállalatok 50%-a fenntartható megoldások bevezetését tűzi ki célul – A Tetra Pak felmérés eredményei
2024.12.19.
Sajtószemle
Ezt várjuk a mesterséges intelligenciától: hatékonyabbak leszünk és többet szórakozunk
2024.12.16.
Sajtószemle
A laboratóriumban előállított műhús: a fenntartható élelmiszertermelés jövője vagy zsákutca?
2024.12.13.
Sajtószemle
ESG: miért mindenki csak a nagyvállalatokról beszél?
2024.12.10.
Sajtószemle
Az AI használata az élelmiszer-marketingben tudatos stratégiát igényel
2024.12.07.
Sajtószemle
AM: a magyar elnökség előtérbe helyezi a fogyasztók védelmét
2024.12.05.
Sajtószemle
A növényi étrend árnyoldalai: új tanulmány a fenntarthatóságról
2024.12.02.
Sajtószemle
Fogyasszunk minél több hazai diót, és ne csak decemberben!
2024.11.28.
Sajtószemle
K&H innovációs index: mélyponton a magyar vállalati innováció
2024.11.25.
Sajtószemle
Kulcsfontosságú a digitalizációban rejlő lehetőségek kiaknázása
2024.11.21.
Sajtószemle
Felelős csomagolás, fenntartható jövő
2024.11.18.
Sajtószemle
Fenntarthatóság a polcon – Mit gondolnak a vásárlók a csomagolásról és a környezetvédelemről?
2024.11.15.
Sajtószemle
A magyar élelmiszeripar jövője: fenntartható innováció
2024.11.12.
Sajtószemle
A magyarok kétharmada szerint változtatni kell az életmódon a klímaváltozás miatt
2024.11.06.
Sajtószemle
Az idei aszály negatív hatással volt a konzervipar teljesítményére
2024.10.21.
Sajtószemle
Nagy István: az élelmiszerpazarlás megelőzése közös feladatunk
2024.10.18.
Sajtószemle
Lendület a dobozból: a Szupermenta energiaitalokat tesztelt
2024.10.15.
Sajtószemle
Nehéz évek a magyar élelmiszeriparban: Éder Tamás a visszaesésről
2024.10.10.
Sajtószemle
Kihívásokkal teli piac: miért nehéz fenntarthatóan termeszteni az édesburgonyát Magyarországon?
2024.10.08.
Sajtószemle
Bio vagy nem bio? ‒ Ne féljünk kérdezni!
2024.10.04.
Sajtószemle
A MIND étrend az agy egészségéért – egy egyre nagyobb figyelmet kapó táplálkozási irányzat
2024.09.29.
Sajtószemle
Egészséges táplálkozás, fenntartható termelés
2024.09.27.
Sajtószemle
AI az FMCG-ben: most kell lépnie a cégeknek!
2024.09.23.
Sajtószemle
Fenntartható növényvédelem és élelmiszer-biztonság Magyarországon
2024.09.19.
Sajtószemle
Növeli-e a visszaváltható csomagolás a fenntarthatóságra való törekvést?
2024.09.16.
Sajtószemle
Nébih: új termékekkel bővült a Maradék nélkül program lejárati útmutatója
2024.09.13.
Sajtószemle
Súlyos, ami kiderült a fahéjról: rengeteg termékben ezt találták, ennek senki sem fog örülni
2024.09.10.
Sajtószemle
A hazai fogyasztók általánosan bíznak a hazai élelmiszeripari termékekben
2024.09.05.
Sajtószemle
Már a hazai vállalatok nagy része is használja a mesterséges intelligenciát
2024.09.04.
Sajtószemle
EY: Korlátozottak a magyar cégek ESG-ismeretei
2024.09.02.
Sajtószemle
A greenwashing ma már kevés lenne
2024.08.22.
Sajtószemle
Nincs számottevő változás az élelmiszertermelő állatok antibiotikumos kezelésében
2024.08.18.
Sajtószemle
Bioban az egészség?
2024.08.16.
Sajtószemle
Zöld lámpát kaptak a rovaralapú állateledelek a gazdiktól
2024.08.13.
Sajtószemle
Csak Magyarországon évente 820 ezer tonna élelmiszert pazarolunk el
2024.08.08.
Sajtószemle
Versenyképessé kell tenni az állattenyésztési ágazatot
2024.08.05.
Sajtószemle
98 gyümölcsszörpből csak 24 maradt a legjobbak között
2024.08.01.
Sajtószemle
A joghurtválasztásnál is szempont a környezetvédelem
2024.07.29.
Sajtószemle
Fenntarthatóság a fogyasztói magatartásban: a Mintel globális jelentése 2024-25
2024.07.24.
Sajtószemle
Tofukat tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete
2024.07.22.
Sajtószemle
A mesterséges intelligencia beépül a vállalatok pénzügyi folyamataiba
2024.07.19.
Sajtószemle
A kötelező visszaváltási rendszer indokolatlan terhet ró a pálinkafőzdékre
2024.07.16.
Sajtószemle
2024 kulcsfontosságú fogyasztói trendjei
2024.07.12.
Sajtószemle
A Magyar Termék védjegyes árucikkek egyharmada üzletlánci saját márkás termék
2024.07.09.
Sajtószemle
Magyarország túlteljesítette a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóanyagok begyűjtésére vonatkozó célszámot
2024.07.05.
Sajtószemle
EY: Egyre több hazai cég használ mesterséges intelligenciát, nő a szakadék a vállalatok között
2024.07.02.
Sajtószemle
Éder Tamás: „A többletterhek elleni fellépés a következő időszak legfontosabb feladata”
2024.06.27.
Sajtószemle
V4 agrárkamarák: irányváltásra van szükség az EU agrárpolitikájában
2024.06.24.
Sajtószemle
Európai Zöld Megállapodás elfogadása és annak hatásai az agráriparra
2024.06.20.
Sajtószemle
Adobe: így használják a fogyasztók a generatív AI-t
2024.06.17.
Sajtószemle
Digitális stratéga: az adatalapú gazdasági modell hozhat valódi kitörést Magyarországnak
2024.06.13.
Sajtószemle
K&H: lassul a cégek digitális átállása
2024.06.10.
Sajtószemle
A vevői elégedettség a legjobb befektetésünk!
2024.06.07.
Sajtószemle
Az adatok és az AI együtt írják a jövőt, csak épp nem bízunk bennük: a vezetők csupán 20 százaléka dönt adatalapon
2024.06.04.
Sajtószemle
Kiskereskedelem 2023: Racionalizáló fogyasztók, technológiai fejlesztések
2024.05.31.
Sajtószemle
Digitális felzárkózás helyett visszarendeződés
2024.05.27.
Sajtószemle
Mostantól a jövőnket éljük fel
2024.05.23.
Sajtószemle
5 dolog, amit már most könnyen digitalizálhatnánk a munkában
2024.05.22.
Sajtószemle
Kevesebb tejtermék fogy, nő az import, sok a megtévesztő áru
2024.05.21.
Sajtószemle
2030-ig 5%-kal, 2035-ig 10%-kal és 2040-ig 15%-kal kell csökkenteni a csomagolások mennyiségét.
2024.05.13.
Sajtószemle
Raisz Anikó: Az élelmiszerhulladék és -pazarlás csökkentésével kapcsolatban hatalmas a vita az országok között
2024.05.10.
QSTS
hírek
Sajtószemle
Az MI által vezért okos rendszerek a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n
2024.05.09.
Sajtószemle
Nagy a baj az ultrafeldolgozott élelmiszerekkel
2024.05.07.
Sajtószemle
NIS2: ki legyen az információs rendszerek biztonságáért felelős személy?
2024.05.02.
Sajtószemle
Mi kerül az asztalra a nagyvilágban 2024-ben? F&B trendösszefoglaló
2024.04.29.
Sajtószemle
Magyarországon évente mintegy kétmillió tonna élelmiszer-hulladék keletkezik
2024.04.26.
Sajtószemle
Komoly fenntarthatósági problémák vannak a csomagolás terén az e-kereskedelemben
2024.04.24.
Sajtószemle
A zöldátálláshoz egyes nyersanyagokból bizonyos mértékig fedezhető a szükséglet Magyarországon
2024.04.22.
Sajtószemle
IGD: A retail média és a hatékonyságnövelés fontos lesz 2024-ben
2024.04.19.
Sajtószemle
Ismét változás előtt a Magyar Élelmiszerkönyv
2024.04.18.
Sajtószemle
A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nébih szakemberei
2024.04.15.
Sajtószemle
Magyarország előfizet: így változtatja meg az életünket az előfizetéses e-kereskedelem
2024.04.12.
Sajtószemle
Mi a kettős lényegesség az ESG-ben?
2024.04.10.
Sajtószemle
Aggasztó felmérés: a bolti eper 95%-a tartalmaz egészségre káros vegyi anyagokat
2024.04.08.
Sajtószemle
Húzzák magukkal az iparági trendek a hullámkartonszegmenst, 2032-ig közel 250 milliárd dollárosra nőhet a piac
2024.04.05.
Sajtószemle
Kutatás: nem kérnek a műanyag csomagolásból az ételrendelők
2024.04.02.
Sajtószemle
A feldolgozott élelmiszerek helye a kiegyensúlyozott étrendben
2024.03.28.
Sajtószemle
Kétségbe vonja a Foodwatch a növényi húshelyettesítők egészségességét
2024.03.25.
Sajtószemle
Fenntarthatósági iránymutatás az élelmiszeripar számára
2024.03.22.
Sajtószemle
AM: már hírlevélben is tájékozódhatnak a fogyasztók a termékvisszahívásokról
2024.03.20.
Sajtószemle
Tényleg sok a vegyszer a magyar élelmiszerekben?
2024.03.18.
Sajtószemle
A fiatalabb fogyasztók a fenntartható csomagolást választják egy tanulmány szerint
2024.03.14.
Sajtószemle
Betétdíjas palackok? Még mindig rengeteg a csomagolási szemét az élelmiszeriparban
2024.03.12.
Sajtószemle
Hajlamosak a fogyasztók elfordulni azoktól a kiskereskedőktől, akiket kibertámadás ér
2024.03.07.
Sajtószemle
A minőségben és az innovációban is élen járnak a hazai pékségek
2024.03.06.
Sajtószemle
Óriási siker, a vártnál nagyobb látogatószám a III. REL Expón
2024.03.04.
Sajtószemle
Péntektől működnek a visszaváltó automaták az Aldiban
2024.03.01.
Sajtószemle
Milyen igények befolyásolják a fogyasztók vásárlási döntését?
2024.02.28.
Sajtószemle
Versenyelőnybe kerülhetnek a kötelező visszaváltási rendszerbe önként belépő kisboltok
2024.02.27.
Sajtószemle
Az ESG része a versEnyképeSséGnek, nem válhat annak romba döntőjévé
2024.02.25.
Sajtószemle
Tízből hét magyar a zöldség- és gyümölcsfogyasztásban látja az egészséges étkezés kulcsát, de a húsról is egyre többen mondanának le
2024.02.21.
Sajtószemle
Ezek az FMCG-piac kihívásai most, Heiszler Gabriella szerint
2024.02.20.
Sajtószemle
”Hamburgerpogácsa és párizsi”, ezek a húsmentes helyettesítők nyerték el a fődíjat
2024.02.15.
Sajtószemle
Zöld állítások a kommunikációban, ilyen a hazai helyzet a greenwashing területén
2024.02.12.
Sajtószemle
Nem old meg minden problémát a kötelező visszaváltási rendszer – sőt!
2024.02.09.
Sajtószemle
Veszélyes lehet sok élelmiszer csomagolása: a legtöbb magyar nem is tud róla
2024.02.07.
Sajtószemle
Lecsapott a Nébih: megdöbbentő, milyen vetőmagokat találtak
2024.02.05.
Sajtószemle
Húsvéttól jönnek a visszaváltható palackok, amikért külföldön több pénz járhat
2024.02.02.
Sajtószemle
A gyártói márkák komoly veszélyben vannak a sajátmárkás termékek miatt
2024.01.31.
Sajtószemle
Változás jön a vállalati hiteleknél – átvilágítják a bankok a cégeket a fenntarthatósági kockázatok miatt
2024.01.29.
Sajtószemle
ESG törvény: Fenntarthatósági kockázatkezelés a nagyvállalati ESG beszámoló közzétételével
2024.01.26.
Sajtószemle
Nemzetközi fókuszban a „zöld” marketingüzeneteket vizsgáló GVH elemzés
2024.01.25.
Sajtószemle
Még nem felkészültek a nagyvállalatok az új ESG jelentéstételi kötelezettségre
2024.01.24.
Sajtószemle
FrieslandCampina Ingredients: a holisztikus egészség és a növényi tejhelyettesítők lesznek 2024-ben a legnagyobb hatással a táplálkozásra
2024.01.22.
Sajtószemle
Vigyázz, kész, visszaváltás – tények és tévhitek a kötelező visszaváltási rendszerről
2024.01.19.
Sajtószemle
Megbuktak az olívaolajok a teszteken: némelyik emberi fogyasztásra sem alkalmas
2024.01.18.
Sajtószemle
Széles körben érinti a hazai vállalkozásokat az ESG törvény
2024.01.15.
Sajtószemle
Többszintes, államilag szabályozott fenntarthatósági jelölőrendszer kialakítását javasolja a GVH
2024.01.11.
Sajtószemle
Nagy Miklós: „A jelenleg hatályos EPR-díjak számos ellentmondást hordoznak”
2024.01.10.
Sajtószemle
Az vagy, amit megetetsz!
2024.01.09.
Sajtószemle
Válaszúton a csomagolóipar
2024.01.07.
Sajtószemle
DRS, EPR, GTIN, PPWR meg a szesz
2024.01.03.
Sajtószemle
Versenyelőnybe kerülhetnek a kötelező visszaváltási rendszerbe önként belépő kisboltok
2024.01.02.
Sajtószemle
Nagy port kavaró eredményeket hozott a Szupermenta növényi fehérjepor tesztje
2023.12.30.
Sajtószemle
Vásárlói ingerküszöb fölött az árak: Így változtak a fogyasztói szokások
2023.12.26.
Sajtószemle
Búcsúzhatunk az olcsó hústól és tejtől
2023.12.22.
Sajtószemle
A Parlament elfogadta a magyarországi ESG törvényt
2023.12.16.
Sajtószemle
Tele vannak rákkeltő peszticidekkel ezek a borok: tételes lista, 72-ből 49 megbukott a teszten
2023.12.11.
Sajtószemle
ICCO World PR-jelentés: első helyen az ESG és az MI
2023.12.08.
Sajtószemle
MBH: a harmadik negyedévben tovább javultak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
2023.12.06.
Sajtószemle
A legkisebb településre is elmennek a visszaváltott aludobozokért, üvegekért, PET-palackokért
2023.12.05.
Sajtószemle
Íme, 2024 legfontosabb digitalizációs trendjei
2023.11.30.
Sajtószemle
Egy váci pékséget záratott be a Nébih
2023.11.29.
Sajtószemle
Sertéshús kampány
2023.11.27.
Sajtószemle
Az I. Flexi Fórum főbb témái között a flexitáriánus életvitel, XYZ generációk táplálkozási szokásai is szerepelnek
2023.11.21.
Sajtószemle
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa: nélkülözhetetlen a borok átadási árainak emelése
2023.11.17.
Sajtószemle
A jó, a rossz és a borospalack
2023.11.15.
Sajtószemle
Egy sor új kötelezettséget kapnak a nagyobb cégek a kormány új ESG-törvényével
2023.11.13.
Sajtószemle
A jövőben is számíthatnak a kormány támogatására a magyar borászok
2023.11.09.
Sajtószemle
Az ár győzött a tápérték felett
2023.11.03.
Sajtószemle
spiritsEUROPE: A földrajzi jelzésekre vonatkozó új szabályok a szeszesital-iparágat védik
2023.10.31.
Sajtószemle
Jövő év elején indulnak az új agrár- és vidékfejlesztési pályázatok
2023.10.31.
Sajtószemle
Termékvisszahívások
2023.10.24.
Sajtószemle
Kongatják a vészharangot a borászatok
2023.10.19.
Sajtószemle
Fél év alatt tűntek el a komposztált zacskók a Humusz és a Greenpeace vizsgálatában
2023.10.16.
Sajtószemle
Ez téged is érinthet: közeledik az EPR adatszolgáltatás időpontja
2023.10.13.
Sajtószemle
Mol: alakul az új italcsomagolás-visszaváltási rendszer hálózata
2023.10.11.
Sajtószemle
Európában háromból két vásárló rendszeresen vesz sajátmárkás termékeket
2023.10.09.
Sajtószemle
Új szabályozás érinti a bortermelőket
2023.10.05.
Sajtószemle
Januárban indul a kötelező visszaváltási rendszer a meghatározott űrtartalmú fém, üveg és műanyag palackokra és dobozokra
2023.10.04.
Sajtószemle
Rendkívül fontos adatok kerülnek fel a borok címkéjére
2023.10.02.
Sajtószemle
Pályázati lehetőség az élelmiszeripari beszállítók technológiai váltására
2023.09.29.
Sajtószemle
Nébih: a magyar háztartások egyre kevesebb élelmiszert pazarolnak
2023.09.26.
Sajtószemle
Kantar: a saját márkák a globális élelmiszerköltés 22%-át adják
2023.09.21.
Sajtószemle
Magyarország szigorítja a mézjelölési szabályokat
2023.09.18.
Sajtószemle
A vállalati digitalizáció nem technológia, hanem nyitottság kérdése
2023.09.14.
Sajtószemle
Bolti mérlegek, szeletelők és csomagolók – az innovációk motorjai
2023.09.12.
Sajtószemle
Az élelmiszeripar előtt álló legfontosabb kihívások: hatékonyság, versenyképesség, marketing
2023.09.07.
Sajtószemle
A hazai mezőgazdasági termékek külföldre juttatása közös feladat
2023.09.04.
Sajtószemle
Többtényezős az élelmezésbiztonság fenntarthatósága
2023.08.31.
Sajtószemle
Fenntarthatóság fenntartásokkal
2023.08.27.
Sajtószemle
Egy magyar élelmiszer a világ legjobbjai közé került
2023.08.25.
Sajtószemle
A növényi alapú tejalternatívák népszerűsége hosszú évek óta töretlen
2023.08.22.
Sajtószemle
Nyári ellenőrzés: az ökotermelőkkel nem akadt gond, jogsértő drónos növényvédelmi szolgáltatókat azonban „tetten ért” a hatóság
2023.08.18.
Sajtószemle
Nem vizsgálják az élelmiszerekben előforduló vegyszerek együttes hatását
2023.08.15.
Sajtószemle
Féláron kapható pékáru a Lidl országos élelmiszermentő akciója keretében
2023.08.11.
Sajtószemle
NAK: meg kell őrizni a hazai termékek arányát a boltokban
2023.08.08.
Sajtószemle
Bajnokok az élelmiszeriparban
2023.08.04.
Sajtószemle
Szigorodnak a hazai mézjelölési szabályok
2023.08.02.
Sajtószemle
Európa felforrt, az emberiség tizede éhezik – technológiák, melyek kiutat jelenthetnek a közelgő globális élelmiszerkrízisből
2023.07.31.
Sajtószemle
EFSA: „Őrizd meg a növények egészségét, és védd az életet”
2023.07.26.
Sajtószemle
A 10 legnagyobb hiba az élelmiszer visszahívások során
2023.07.24.
Sajtószemle
Az élelmiszeripar előtt álló legfontosabb kihívások a Kárpát-medencében – hatékonyság, versenyképesség, marketing
2023.07.20.
Sajtószemle
Forradalmi változásokat hoz a digitalizáció az élelmiszeriparban és italgyártásban is
2023.07.19.
Sajtószemle
A NAK szerint megtévesztik a fogyasztókat a növényi eredetű hús- és tejtermék imitátumok
2023.07.17.
Sajtószemle
A KPMG szerint sikeresebbek a kifelé is nyitott családi vállalatok
2023.07.15.
Sajtószemle
Megérkeztek a legújabb EPR szabályozások, ami mindenkit érint!
2023.07.14.
Sajtószemle
Al dente
2023.07.10.
Sajtószemle
Többféle nemzetközi elismerésben is részesült a Nébih Maradék nélkül programja
2023.07.08.
Sajtószemle
Élelmiszerpazarlás és környezetterhelés
2023.07.07.
Sajtószemle
A környezettudatos vásárlás valóban környezettudatos?
2023.07.06.
Sajtószemle
Mit hoz a jövő? – Az innovációk szabályozásának változása
2023.07.05.
Sajtószemle
Generációs szakadék az online vásárlók körében: minél fiatalabbak, annál gyorsabban szeretnék megkapni a rendelést
2023.07.03.
Sajtószemle
Kormányzati szándék: fejlődjön a hazai élelmiszer-ipari innovációk helyzete
2023.07.03.
Sajtószemle
Újabb teher rakódik az élelmiszerárakra július elsejétől
2023.06.29.
Sajtószemle
Krisán László: „A pozitív trendekhez a fogyasztói bizalom erősödésére van szükség”
2023.06.26.
Sajtószemle
Mitől lesz minőségi a virsli?
2023.06.22.
Sajtószemle
Húsz tagállam méhészei hiába sürgetik a mézjelölési rendelet megalkotását
2023.06.21.
Sajtószemle
Jön a kötelező komposztálás
2023.06.19.
Sajtószemle
Az ellátásbiztonság prioritást élvez
2023.06.16.
Sajtószemle
NIQ: Világszerte, így Európában és hazánkban is óvatosak a fogyasztók
2023.06.14.
Sajtószemle
A fiatal fogyasztók fele elfogadhatónak tartja a hamisított termékek vásárlását
2023.06.12.
Sajtószemle
A tejtermékek esetében is ellátási lánc szemléletben kell gondolkodnunk
2023.06.09.
Sajtószemle
Egy zacskó bomlott le teljesen 45 nap alatt a Greenpeace és a Humusz Szövetség kísérletében
2023.06.07.
Sajtószemle
Országszerte minden SPAR-ban és INTERSPAR-ban elérhető a Munch-ételmentés
2023.06.05.
Sajtószemle
A mentesség ma már a minőség
2023.06.02.
Sajtószemle
Egy nagy lépéssel kerülünk közelebb a körforgásos gazdasághoz
2023.06.01.
Sajtószemle
Véget ért egy korszak a mezőgazdaságban: erre készülhetnek a magyar gazdák
2023.05.30.
Sajtószemle
AKI: tavaly 9 százalékkal emelkedhetett az élelmiszeripari beruházások összértéke
2023.05.26.
Sajtószemle
Ezt tervezi a kormány a magyar élelmiszeriparral: nagy változások jöhetnek
2023.05.24.
Sajtószemle
Az interpack-on nagy lendületet vett a világ csomagolóipara
2023.05.22.
Sajtószemle
Kozmetikumok – csak természetesen!
2023.05.19.
Sajtószemle
PPF: trend a természetes összetevők felértékelődése
2023.05.17.
Sajtószemle
K&H: Klímaváltozás ‒ valóban tehetetlenek lennénk?
2023.05.15.
Sajtószemle
Nem állhat le az élelmiszeripar fejlesztése a NAK alelnöke szerint
2023.05.12.
Sajtószemle
Ökológiailábnyom-jelölést minden élelmiszerre?
2023.05.10.
Sajtószemle
A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni
2023.05.08.
Sajtószemle
Fontos a fogyasztók számára a hazai eredet, de a kedvező eredmények ellenére sem lassítunk
2023.05.04.
Sajtószemle
Hogyan, ha drága? – az egészségtudatos táplálkozásról
2023.05.02.
Sajtószemle
Digitális képzettségi szintek Európában
2023.04.28.
Sajtószemle
Bódis László: mindennapi apró figyelmességekkel tudunk lépéseket tenni a fenntarthatóság felé
2023.04.26.
Sajtószemle
Hatalmas lehetőség van a helyi termékekben
2023.04.25.
Sajtószemle
GKI: Áprilisban fogyasztói bizalmi index is csökkent
2023.04.21.
Sajtószemle
Szinte a teljes hazai lakosság részt vesz valamilyen hűségprogramban
2023.04.20.
Sajtószemle
Kiemelt cél az élelmiszerlánc erősítése
2023.04.18.
Sajtószemle
Elérhető a Nestlé és a SPAR legújabb szemléletformáló kisokosa
2023.04.17.
Sajtószemle
Kevésbé fogadják el a Z-generációs fogyasztók mások véleményét
2023.04.11.
Sajtószemle
Nyolc saját márkás trend, amelyre érdemes figyelnünk 2023-ban
2023.04.08.
Sajtószemle
Valóban az egyéni cselekedeteken múlik a változás? – ezt gondolja a fenntarthatóságról 4 generáció
2023.04.03.
Sajtószemle
Termelő és önellátó mezőgazdaságra van szükség
2023.03.31.
Sajtószemle
Fontos a láncszemléletű gondolkodás az élelmiszeripar fejlesztésében
2023.03.30.
Sajtószemle
Közös gondolkodás, azaz élelmiszerpazarlás európai szemmel
2023.03.27.
Sajtószemle
Magasról tesznek a digitalizációra a magyar cégvezetők
2023.03.24.
Sajtószemle
Tovább kell erősíteni a hazai élelmiszerláncot
2023.03.23.
Sajtószemle
Óriási változás jön a magyar földeken: ezt lassan minden gazdának meg kell lépnie
2023.03.20.
Sajtószemle
Szigorít az EU: a vállalatoknak már nem elég „zöldnek látszani”
2023.03.17.
Sajtószemle
Riasztó jelentés érkezett ezekről az élelmiszerekről: ennek nem lesz jó vége
2023.03.16.
Sajtószemle
Elindult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés
2023.03.10.
Sajtószemle
A vásárlók jobban megbíznak a magyar termékekben
2023.03.08.
Sajtószemle
Nielsen IQ: A feltörekvő fogyasztói márkák 2023-as kilátásai nem teljesen borúsak
2023.03.06.
Sajtószemle
Fontos, hogy a vevők felismerjék a hazai termékek előnyeit
2023.03.01.
Sajtószemle
Interpack 2023: fókuszban a körforgásos gazdaság, az erőforrás-kezelés, a digitális technológiák és a termékbiztonság
2023.02.27.
Sajtószemle
Magyarország elkötelezett a hazai és globális élelmezésbiztonság mellett
2023.02.23.
Sajtószemle
Nagy István: a méz címkéjén szerepelni fog a származási ország jelölése
2023.02.20.
Sajtószemle
Itt a figyelmeztetés: drasztikus változásokra számíthatnak a gazdák Európában
2023.02.16.
Sajtószemle
Még több áruházlánc vált átadóvá: 10 milliárd forintnyi élelmiszert juttatott rászorulókhoz az Élelmiszerbank
2023.02.14.
Sajtószemle
Elképesztő tervek: akár 80 százalékkal is csökkenthetik a növényvédő szerek használatát?
2023.02.13.
Sajtószemle
Egy tanulmány szerint a fenntarthatósági címkék hatással vannak a vöröshús-fogyasztásra
2023.02.09.
Sajtószemle
A vállalások ellenére emelkedett az egyszerhasználatos műanyag hulladék mennyisége 2019 és 2021 között
2023.02.08.
Sajtószemle
A Danone megnyitotta legnagyobb európai kutatási központját
2023.02.07.
Sajtószemle
Hatékonyságfokozás a végletekig
2023.02.06.
Sajtószemle
A korábbinál bizakodóbbak az élelmiszergazdaság szereplői
2023.02.03.
Sajtószemle
Már 36 vállalat csatlakozott a Green Pledge vállaláshoz
2023.02.01.
Sajtószemle
Bross Péter: megvennék a drágább mézet, ha tudnák, honnan való
2023.01.30.
Sajtószemle
Hulladékszabályozás Európában
2023.01.27.
Sajtószemle
AM-államtitkár: versenyképesség és zöldítés a célja a kormány agrárpolitikájának
2023.01.25.
Sajtószemle
Kuponok, akciók és pontgyűjtők: így változtak a magyarok vásárlási szokásai
2023.01.23.
Sajtószemle
Közös Agrárpolitika – A legfontosabb tudnivalók 2023-ban
2023.01.20.
Sajtószemle
Digitalizáció nélkül nincs hatékony agrárium
2023.01.18.
Sajtószemle
Törvényt készít elő az EU a zöld ipar megsegítésére
2023.01.16.
Sajtószemle
Egyre tudatosabbak a vásárlók a környezeti, társadalmi felelősségvállalás terén a KPMG szerint
2023.01.12.
Sajtószemle
Fejenként 127 kg élelmiszer-hulladék keletkezett az EU-ban 2020-ban
2023.01.11.
Sajtószemle
K&H-agrárkutatás: a szektor fogékony az innovációra és a digitális fejlesztésre
2023.01.09.
Sajtószemle
Ezek a fogyasztóvédelmi ellenőrzések várhatóak 2023-ban
2023.01.06.
Sajtószemle
Egyre többen ültetnek így növényeket Magyarországon: sokan vágnak most bele
2023.01.03.
Sajtószemle
Állati takarmányt készít élelmiszer-hulladékból a ForFarmers
2022.12.29.
Sajtószemle
A magyarok 66 százalékának fontos az egészséges élelmiszer
2022.12.22.
QSTS hírek
Sajtószemle
A frontoldali tápértékjelölés újabb állomása
2022.12.19.
Sajtószemle
A fogyasztók háromnegyede szkennelt már QR-kódot élelmiszer- vagy italtermékeken
2022.12.15.
Sajtószemle
Újabb élelmiszermentő intézkedést vezet be a Lidl
2022.12.12.
Sajtószemle
A médiakampányok is zöldebbé válnak
2022.12.09.
Sajtószemle
Kiemelt jelentőségű a hazai agrártermékek népszerűsítése
2022.12.06.
Sajtószemle
Újrahasznosítás-szemléletű csomagolástervezés
2022.12.02.
Sajtószemle
Online piactérrel támogatja a Tesco az élelmiszerhulladék és költségek csökkentését a beszállítók oldalán
2022.11.30.
Sajtószemle
A körforgásos gazdaság megállíthatja a biodiverzitás csökkenését
2022.11.28.
Sajtószemle
Kevés magyar keresi a fenntartható csomagolási megoldásokat
2022.11.24.
Sajtószemle
Döntött az Európai Parlament: új szabályok a fenntarthatósági jelentésekhez
2022.11.22.
Sajtószemle
Ömlik az import zöldség Magyarországra: ezt sózzák rá a vásárlókra itthon?
2022.11.11.
Sajtószemle
Helyi szinten dől el, mit kezdünk az élelmiszer-hulladékból kinyerhető energiával
2022.11.09.
Sajtószemle
Cél a karbonsemleges tej
2022.11.07.
Sajtószemle
Veszélyes élelmiszerek lehetnek a magyar otthonokban: sokan nem is tudnak róla
2022.11.04.
Sajtószemle
Az ESG harmadik lába fontosabb, mint gondolnánk
2022.11.03.
Sajtószemle
Saját márka alatt ad új életet a zöldségeknek-gyümölcsöknek a Hofer Ausztriában
2022.10.28.
Sajtószemle
Agrárminisztérium: a magyar mezőgazdaságot modernizálni kell
2022.10.26.
Sajtószemle
Eurostat: az EU-ban lakosonként 127 kilogramm élelmiszer ment kárba 2020-ban
2022.10.24.
Sajtószemle
Kávé a körforgásos szemlélet jegyében
2022.10.21.
Sajtószemle
Újfajta kihívások a gyümölcslépiacon
2022.10.17.
Sajtószemle
Az ár a fő szempont a vásárlásokkor a szakemberek szerint
2022.10.13.
Sajtószemle
Megjelent Magyarország digitális élelmiszeripari stratégiája
2022.10.06.
Sajtószemle
Kiderült az igazság: így kaszálhatnak nagyot a magyar gazdák a földeken
2022.09.29.
Sajtószemle
Érik a műtrágya-krízis Európában: erre jobb, ha minden magyar gazda felkészül
2022.09.22.
Sajtószemle
Idén a Pennyé a Kereskedelmi Nívódíj
2022.09.19.
Sajtószemle
Megvan, mikor jöhet az első fagy Magyarországon: erre jobb lesz felkészülni
2022.09.17.
Sajtószemle
Te éttermed, én jövőm
2022.09.13.
Sajtószemle
A fogyasztók elégedetlenek a kiskereskedelmi szállítás fenntarthatóságával
2022.09.12.
Sajtószemle
Eltűnhetnek a boltokból ezek az élelmiszerek: tényleg búcsúzhatunk a kedvenceinktől?
2022.09.06.
Sajtószemle
Kivárnak a magyar gazdák: egekben a gabona ára, de ebbe most megéri belevágni
2022.09.05.
Sajtószemle
A modern fogyasztók transzparenciát követelnek
2022.08.25.
Sajtószemle
Elárulta a titkot a szakértő: így juthatsz olcsón zöldséghez, gyümölcshöz
2022.08.19.
Sajtószemle
Drasztikusan drágul ez az élelmiszer Magyarországon: itt az újabb áremelkedés
2022.08.09.
Sajtószemle
Óriási pusztítást végez a szárazság a földeken: segítséget kapnak a magyar gazdák
2022.08.05.
Sajtószemle
Gondolta volna? Csökkenti az élelmiszerpazarlást, ha nincs minőségmegőrzési dátum a csomagoláson!
2022.08.02.
Sajtószemle
Megváltozhat az élelmiszergyártás Magyarországon: ezt jobb, ha mindenki tudja
2022.07.04.
Sajtószemle
Óriási élelmiszer-razzia indult Magyarországon: szigorú ellenőrzések jönnek
2022.05.26.
Sajtószemle
Tényleg szennyezettek a gyümölcsök a magyar boltokban?
2022.05.10.
Sajtószemle
Élelmiszerválasztás egészségtudatosan: az információ a kulcs
2022.04.24.
Sajtószemle
Körforgásos gazdaság: mit jelent, miért fontos és mi a haszna?
2022.04.05.
Sajtószemle
Veszélyes élelmiszerek lephetik el a boltokat
2021.09.10.
Sajtószemle
Kérdezz-felelek az élelmiszeradalékanyagokról
2021.04.04.
Sajtószemle
Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer
2021.02.25.
Sajtószemle
Minőségvezérelt Közétkeztetés Program